Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Takim në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës

Diskutim i frytshëm me Ambasadorin Fabio Pigliapoco, Shef i Sekretariatit të Përhershëm të Nismës Adriatiko-Joniane me Kryetarin e Dhomës së Tregtisë së Durrësit Z. Alban Isteri dhe Zevendës President i Forumit aic për të planifikuar aktivitetet e ardhshme nën #AII Kryesia Shqiptare e Iniciativës Adriatiko-Joniane #Albania #Durrës #5 Tetor #ForumAIC #UNIAdrion #CityForum #EUSAIR

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës më datë 28-29/09/2021 në Ankona-Itali, kishte një seri takimesh mjaft të rëndësishme.

Për herë të parë që nga fillimi i pandemisë dhe që nga zgjedhja e tij si President i Forumit të Dhomave të Tregtisë Adriatik dhe Jon, Presidenti Joze Tomas takoi tre nënkryetarët Gino Sabatini, Alban Isteri dhe Pavle Radovanovic, dhe Sekretarin e Përgjithshëm Michele De Vita. Në këtë takim u bisedua mbi iniciativat dhe aktivitetet […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës pjesëmarrëse në Konferencën ndërkombëtare FORUM AIC – FORUM DANUBIT

Te enjten me date 26.08.2021 Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës Z. Alban Isteri në cilsëinë dhe të Zv. Presidentit të Parë të Forumit Adriatiko-Jonian, mori pjesë në Konferencën e Parë të Përbashkët ndërmjet Forumit të Dhomave të Makro-Rajonit  Adriatiko-Jonian dhe Forumin e Biznesit të Danubit, e organizuar nga Dhoma e Ekonomisë e […]

Mbrojtja dhe zbatimi i të drejtave të Pronësisë Intelektuale në Republikën e Shqipërisë

Në kuadër të memorandumit të bashkëpunimit Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Pronësisë Industriale u zhvillua eventi me temë « Mbrojtja dhe zbatimi i të Drejtave të Pronësisë Intelektuale në Republikën e Shqipërisë ». Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës z. Alban Isteri, pasi përshëndeti të pranishmit dhe […]

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës mirëpret me kënaqësi ftesën për të qenë i pranishëm në takimin midis Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Gjirokastrës dhe asaj të Janinës.

Sot me datë 25.06.2021 Kryetari Z. Isteri mori pjesë në organizimin e bërë nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Gjirokastër dhe asaj të Janinës.Një takim i frytshëm dhe tejet interesant ku diskutuan çështje me interes të përbashkët duke e vënë theksin te intensifikimi i marrëdhënieve ekonomiko – tregtare. Greqia është një partner strategjik dhe ekonomik […]

Universiteti “Aleksandër Moisiu” në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës dhe Bashkinë e Durrësit e të Tiranës organizuan “Panairin e Punës dhe të Karrierës”

Rreth 150 biznese nga Durrësi, Tirana dhe me gjerë morën pjesë në “Panairin e Punës dhe të Karrierës”, i organizuar për herë të parë në Universitetin “Aleksandër Moisiu”.Për disa orë me radhë qindra studentë vizituan stendat e institucioneve shtetërore, sipërmarrjeve dhe organizatave të ndryshme për t’u njohur nga afër me mundësitë e ofruara për praktika […]

Seminari mbi Efiçencën e Energjisë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Turizmit (ATA) dhe Bankën Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) në kuadër të zbatimit të “Programit të Turizmit për Zhvillimin Ekonomik lokal”, të financuar nga Bashkimi Evropian (BE), ka zhvilluar dy workshope online me datën 03.06.2021 dhe 10.06.2021 Objektivi i këtij aktiviteti është […]

Takimi me Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave

Në datën 10 Qershor 2021 Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës  në bashkëpunim me  Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave organizoj një takim me temë: Marrja e statusit OEA, lehtësi për biznesin në gjithë rajonin. Në këtë takim morëm pjesë Kryetari i Dhomës e Tregtisë dhe Industrisë Durrës, Zoti Alban Isteri, perfaqesues te bizneseve potenciale,  antarë […]

Takim Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës, përfaqësuar nga Kryetari Z. Alban Isteri, mori pjesë  në takimin e organizuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve me pjesmarrjen e Znj .Delina Ibrahimaj, Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve, Znj. Emiriana Sako Kryetare, Bashkia Durrës, dhe me përfaqësues të DRT Durrës me temë: Plani i masave të turizmit. Në […]

Top

You Might Be Also Interested In: