Në datë 11.11.2019, Zoti Lulzim Basha zhvilloi një takim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës.

Në këtë takim u diskutuan një sërë problematikash të cilat prekin bizneset e këtij qyteti, ndër të cilat u përmendën: përqindja e lartë e tatimit mbi dividentin (aktualisht në vlerën 15%), tatimi mbi fitimin po në të njëjtën shifër, çmimi i lartë i naftës, etj.
Në vijueshmëri Zoti Basha dha premtime lidhur me përmirësimin e klimës aktuale të biznesit.

Shpërndaje këtë lajm
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin