Seminari “Mbi Ligjin për Faturën dhe Sistemin e Monitorimit të Qarkullimit dhe Ligjin per Sigurinë dhe Shëndetin në punë”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës njofton organizimin e Seminarit me temë: “Mbi Ligjin për Faturën dhe Sistemin e Monitorimit të Qarkullimit dhe Ligjin per Sigurinë dhe Shëndetin në punë” që do të zhvillohet ditën e Mërkurë, datë 29.01.2020, ora 09:00, tek Hotel Aragosta, Durrës.

Në fund të seminarit pjesëmarrësit do të pajisen me Çertifikatë.

Ju lutemi që për arsye organizative të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj brenda datës 24.01.2020, në +355 52 222 199 ose në adresën e e-mailit: info@ccidr.al.

Shpërndaje këtë lajm
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin