Durrës Lajm në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës dhe Bashkinë e Durrësit në kuadër të projektit të zhvillimit të Agroturizmit organizuan panairin agroushqimor.

Copyright @/portali DurresLajm