Njoftim për Panair

DHOMA E TREGTISË DHE INDUSTRISË DURRËS
JU NJOFTON

Zyra për Çështjet Ekonomike & Tregtare e Ambasadës Greke në Tiranë dëshiron t’ju përcjellë njoftimin e organizatorëve të Panairit të 10të Ndërkombëtar të TURIZIMIT & KULTURËS  që është programuar për në datat 6-8 DHJETOR, në ambjentet e ZAPPEION MEGARO në Athinë.

Për më shumë informacion lutemi vizitoni faqen https://aite.gr/en/ dhe gjithë të interesuarit, mund të kontaktojnë direkt me organizatorët.  

AMBASADA E GREQISE

ΤΙRΑΝE

ZYRA PER CESHTJET EKONOMIKE DHE TREGTARE

Τirane,

Nr. Prot.: 25 TETOR 2023

2230/ 12 /AS 207  

Tel: 00355 4 2228980, 2247323

E-mail: ecocom-tirana@mfa.gr

Duke ju falenderuar që tani për bashkëpunimin!