Takim në Ministrinë e Jashtme Shqiptare e Kryetarit të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës Z. Alban Isteri me Sekretariatin e Përgjithshëm të FORA-ve

Technical meeting between AII Permanent Secretariat and Albanian Chairmanship held on October 6 at the 🇦🇱MFA @AlbanianDiplo.
Main topics of discussion:
🔹Calendar of events
🔹Fora of Civil Society
🔹AII Youth dossier
🔹upcoming Commitee of Senior Officials