Takim në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës

Diskutim i frytshëm  me Ambasadorin Fabio Pigliapoco, Shef i Sekretariatit të Përhershëm të Nismës Adriatiko-Joniane me Kryetarin e Dhomës së Tregtisë së Durrësit Z. Alban Isteri dhe Zevendës President i Forumit aic për të planifikuar aktivitetet e ardhshme nën #AII Kryesia Shqiptare e Iniciativës Adriatiko-Joniane #Albania #Durrës #5 Tetor #ForumAIC #UNIAdrion #CityForum #EUSAIR