NDIHME SOLIDARITETI PER TE PREKURIT NGA TERMETI

Të nderuar miq dhe bashkëpunëtorë,

Para së gjithash urojmë që situata e krijuar nga tërmetet e këtyre ditëve të mos ketë ndikuar në familjet dhe bizneset tuaja.

Fatkeqësisht, 51 njerëz humbën jetën dhe më shumë se 600 njerëz u plagosën dhe vuajnë nga kjo situatë e rëndë. Dëmet material kanë qenë të mëdha dhe shumë njerëz e gjejnë veten pa çati dhe në vështirësi serioze ekonomike. Referuar situates aktuale të krijuar, Dhoma e Tregtisë  dhe Industrisë Durrës disponon një numër llogarie për t’i ardhur në ndihmë familjeve dhe bizneseve të prekura nga kjo dukuri.

INTESA SAN PAOLO BANK – ALBANIA
 
DHOMA E TREGTISE & INDUSTRISE DURRES NDIHME SOLIDARITETI PER TE PREKURIT NGA TERMETI
 
NR. LLOGARIE/ACCOUNT:               51002931803 IBAN:                                                     AL24208120160000051002931803 MONEDHA/CURRENCY EUR
SWIFT_ CODE:         USALALTR  

Ne, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës ftojmë të gjitha bizneset,organizatat dhe Dhomat e Tregtisë të bëhen pjesë e këtij kontribuimi në ndihmë të familjeve dhe bizneseve të prekura nga kjo dukuri natyrore.

Le të jetë ndihma jonë pjesë e një rifillimi më të mirë …

Dear friends and collaborators

As you know, the earthquake of November 26, 2019, has done much damage in Albania, and especially in the Durrës region. Unfortunately, 51 people lost their lives and more than 600 people were injured and suffer from this serious situation. The material damages have been enormous and many people find themselves without a roofand in serious economic difficulties.

Referring to the current situation, the Durrës Chamber of Commerce and Industry opened a fundraiser to assist families and businesses affected by this phenomenon.

INTESA SAN PAOLO BANK – ALBANIA
 
DURRES CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY SOLIDARITY AID FOR THE EARTHQUAKE

NR.LLOGARIE / ACCOUNT:               51002931803 IBAN:                                                     AL24208120160000051002931803 MONEDHA/CURRENCY EUR
SWIFT_ CODE:         USALALTR  

We, as Durres Chamber of Commerce and Industry, invite all of you to be part of this contribution to help families and businesses affected by this phenomenon.

Let’s our help be part of a new better restart…