Regjistri i bizneseve aktive

Anëtarë aktivë konsiderohen ato biznese, të cilët kanë deklaruar se do të vazhdojnë të ushtrojnë veprimtarinë e tyre dhe janë regjistruar vullnetarisht në Dhomë për vitin 2015.

Poshtë janë gjithë antarët aktualë të Dhomës së Tregtisë Durrës për vitin 2015

NtEmri i aktivitetitAdministratoriAktiviteti
1Q.P.B.E.Andrea XhavaraAsistence teknike per biznesin
2LIRIM DAJALirim Daja Transport rrugor
3ALBKALUSTYANXhevit HysenajGrumbullim , perpunim bimeve medicinale
4FER - TOURSRiza OsmanajAgjensi turistike udhetimi, transport turistike
5DIDA PETROL Fadil DidaImport - Eksport tregtim me pakice e karburanteve
6MARIONVasil LuadhiImport - eksport mallra industriale, tregtim dhe prodhimin e tyre
7EDMOND XHERAJEdmond XherajServis makinash
8TOP CONSTRUCTIONAlbert MuharremiNdertim
9ARBEN FERHATIArben FerhatiQiradhenie, kopesht femijesh
10KOROCIYlmi KoroçiExport minerale
11RIETTIOrest CelaProdhime plastike
12VRANA SECURITY GROUPAna VranaRuajtja dhe sigurimi i objekteve publike
13SCHOLZGjovana SokolajGrumbullim, perpunim mbetje te ngurta
14NATURAL ALBAIrene TostiTregtimin e produkteve natyrore biologjike
15BUJARI Bujar HaznedariTregti me pakice artikuj te ndryshëm
16KANTINA GJ. K. SKENDERBEUKrenar HasanajProdhim pijesh alkolike
17BUNAArtur Bujari Prodhim mobiljesh 
18FUTURA 77Elvis LalaKultivim, prodhim produkte bujqesore
19BESIM TUSHABesim TushaKontabel i miratuar
20G.I.GPellumb AlimadhiProdhim, tregti kepuce
21ERLEDGezim SerenajAgjensi detare, spedicionere
22SARP & LABEntela KapllaniProdhim, tregti prodhime kimike per ndertim
23I.XH.E.MIlir XhaniProdhim e tregtim elemente te parafabrikuara
24INSIFA 6-VELLEZERITNdricim OsmaniProdhim, tregti ëmbëltore
25FJONA 2006Arben MemaAgjensi pastrimi, transport mbeturina urbane
26ALBA TRANSXhevdet VogliTransport, tregti artikuj te ndryshem
27SHALA TRANSMustafa ShabaTransport kombëtar e ndërkombëtar mallrash
28ENO TDTonin DedejRiveshje gomash
29A & V GAS SHAOrledia BareTregti nafte, benzine, gaz
30AMA RECYCLINGRezart ZylfiGrumbullim , perpunim metaleve joferroze
31STELLA Agim MatukaProdhim konfeksione me fason
32PELIKANGenc MatajAgjensi detare, spedicioni, transporti
33MOTOR.ELSajmir BalliuAvolxhim motorrash elektrik
34EUROTECH CEMENTMarco OttoliaImport-export, magazinim i produkteve te tij.
35CO.ALAlbert DodaNdërtim
36ROMANO PORTPirro BareNdertim e shfrytezim i portit te hidrokarbureve
37SHEHDULADenata ShehdulaTregti medikamente per bujqesine
38GER.ARDIndrit ZeqaTregti veshje te perdorura
39LABOSEdmond LlaftiuProdhime druri
40KID ALBAsllan BarajProdhim dhe tregti materiale ndertimi
41ISMET LOKAJIsmet LokajTregti me pakice automjetesh
42IL - FAIlir VeleshnjaTregti inerte e materiale ndertimi
43GIOADAdil BeqirajTregti artikuj kozmetike, bar, restorant, hotel
44MAREIZeqir ÇaliShfrytezim e tregtim te mineraleve
45INTERALBA LOGISTICIlir VerdhaAktivitet spedicionere te agjentit detar
46PROFILINEIlir KapinovaProdhim, tregtim duralumini
47ALBAMARBesim TropliniZenie dhe tregti peshku
48MULTIVAC ALBANIAAngelo GolgotaTregti e makinerive te paketimit
49CELMANITahir CelmanajImport eksport tregti karburanti
50MESHKURTILodevik MeshkurtiTregti materiale te ndryshme
51SIACAvni HoxhaNdërtim
52DURRES KURUM SHIPPINGSokol PlaniKonstruktim e riparim i anijeve
53TUR.ALB.KROMFethi KajaKerkim, shfrytezim tregti kromi
54CMR HOLDINGOrjon BajramiProdhim, trgti materiale ndertimi
55SONILA OSMANISonila OsmaniKurse te gjuheve te huaja
56MILENIUMI I RINdricime ZekajShtypshkrime te te gjitha llojeve
57NEREIDANikolla LaciAgjensi detare, spedicionere
58ALBANIA TRADINGYlian LiperiImport-eksport bimë mjeksore
59NATYRAL ATCLorina LiperiImport-eksport bimë mjeksore, perpunim bimeve aromatike-mjekesore
60RISTO GROUPArtan DuroImport-export mallra ushqimore
61GRASHIElton GrashiProdhim e tregtim mjete detare
62ADRIALulzim HatellariPilotim, omerxhim i anijeve vendase dhe te huaja
63ARLI INTERNACIONALAgim RametaTregti impute bujqesore
64TEUTA DURRESEleni BabametoTregti ambalazhi mall.ushqimore
65PESPA & ALBANIA ALUMINRodolf PetoshatiProdhime duralimini, import - eksport
66PAP METAL IMPEXProletar HasaniProdhim dhe tregti profile metalike
67DASTBujar MuçaImport-eksport, prodhime llaci, kolle, tulla, pajisje hidrosanitare, etj
68K.A.D.Aurel Kaculini Agjensi detare, spedicionere 
69I.A.MIlir NdraxhiPlehra kimik, grure, miser Import-eksport
70KOMPLEKSI TURISTIK BLEARTNamik SadikuHotel Bleart
71AUTORITETI PORTUAL DURRES SHAGazmend ShalsiNgarkim, shkarkimi i mallrave
72GLLAVICAFiqiri KllariNdertim
73OCCARI & PARTNERSDiego OccariKonsulence dhe asistence
74DURKO S&LSabri EleziProdhim i konfeksioneve
75DYRRAHSPEDShpresa ProdaniTransport, prodhim konfeksionesh
76KASAJonuz KasaNdertim, Arsim, Import-Eksport
77AGROWINDQanie KodraProdhim, tregti fara fidane
78ELITANuredin BlakcoriTregti mallra ushqimore
79DEUTSCHOLORMia MuçaPaisje hidrosanitare
80ALBA CONFDaniele CataldoProdhim konfeksione
81OVVITALHysen DoçiRritja e shpendeve per prodhim vezesh dhe mishi
82UNIONI SHKK DURRESValentin GocajHua, dhenie depozitash
83HUDARigers HudaKembim valutor
84COFFEE PARTNERAdrian BardhiTregti artikuj te ndryshem, kafe etj.
85LLAZAR TATILlazar TatiPunime metalike
86HOTOVAElvis HotovaProdhim faqe kepucesh
87ERMAL DULOErmal DuloKabinet dentar
88EUROPIAN SEAWAYSGeorgios ArkoumaninAgjensi turistike, udhetimi detar
89IGAM ALBAProdhim konfeksione
90MAJLINDA NALLBANIMajlinda NallbaniAvokate
91IVAAVangjel ZhurkaNdertim
92CONFORTRitvan CamiProdhim, tregti me shumice e artikujve plastike
93ALBTOURS DEntela MehmetiAgjensi turistike
94FATMIR ALI KORRIKUFatmir KorrikuTregti lule natyrale
95KASTRIOTI 2005Selam KastratiRuajtja dhe sigurimi i objekteve publike
96D'ARTEXValter FloridiPërpunimi i serigrafeve dhe stampimi i pamjeve te shkruara
97MANIFACTURE ITALIANACipro CarmineProdhime mekanike, fishek për brava
98ADRIATIK NA & EMCipro CarmineProdhime mekanike, fishek për brava
99AES COMMUNICATIONSJani AngjeliTregti artikuj te ndryshem ne fushen e investimeve. Import-eksport
100DANIELA ALIKODaniela AlikoTregti me pakicë këpucësh
101NABER - KONFEKSION SHIJAKNazmi GroriProdhim konfeksionesh me fason
102THE STARYlli JambelliProdhim, tregti konfeksione
103L&M COMERCIALMajlinda ShametiImport-export , tregti artikuj ushqimore
104CORALHelidon RrugaZenie dhe tregti peshku
105KONSORCIUM PENELOPAIlva AjaziProdhim veshje të brendshme
106KALDAJASokol KallogjeriFabrikimi konstruksione metalesh
107EXCELLENT CONTROL Dilaver Mezini Kontroll cilesor dhe sasior mallrash 
108DESLABlendi KeçiNdërtim
109EDIPACKBardhyl BaltezaProdhim kartoni, flete, kuti kartoni, prodhim letre
110BEBA COSMETICElsa BaltezaProdhime higjeno-kozmetike dhe tregtimi i tyre
111EDILCASS VBIrfan BallaMontim dhe prodhim kaseta, grila, dyer
112REARPlator MehmetiTregti artikuj elektrike
113AUTO GENIShkelzen LushajTregti autovetura, pjese kembimi
114INTEREUROPA GLOBAL LOGISTICSDashamir MandijaAgjensi detare, spedicioner, survejim mallrash
115CMA CGM ALBANIAAntoine PerroudProkurime sherbimeve publike
116INA DELTASherif ElmaziImport-eksport tregti vajra lubrifikante
117GERMAN ALBANIAN LOGISTIC AGENCYManfred MullerAgjensi transporti dhe spedicionere
118BIO FUTUREEugen RapiProdhim e tregti kerpullash
119GLOBUSHyqmet HimaAgjensi detare spedicionere
120TEUTA PRINTTeuta Luarasi (Resuli)Boime, shtypshkrime dhe shperndarje librash
121ESMAEugen Paul Schmid Tregti me shumice e pakice të luleve natyrale
122ILIR BACIIlir BaçiZyrë publiçitare
123DEDJA SHIPPINGArtur DedjaAgjensi detare
124AKIL KEBEJAkil KebejImport-eksport tregti kerpudhash
125FUSIONElton ShalaPerpunim metalesh e guresh te cmuar
126MULTI GROUPSkender MilaqiImp-eksp artikuj te ndryshem ambalazhi
127FABERTI TRADING GROUPAzem ÇimaImport-export, tregtim artikuj te ndryshem
128LU & ARLulzim MyftarajImport-eksport tregti me shumice
129G & A PROJEKTAlier CaraProjektim, supervizion
130AMBRAXhemal BerxulliProdhim konfeksione
131HARMONIA HGMuhamed KurmeniSherbime hotelerie
132DIAMANTPerikli GogaTransport kombëtar e ndërkombëtar mallrash
133DECONJusuf PukaNdertim
134ATSMarco Pennesi^Projektim, ndertim, montim i makinave bujqesore
135OSKEOLALek BiçukuShfrytezim e tregtim te mineraleve
136GJOKA Dashamir GjokaTregti me shumice e pakice të artikujve te ndryshem
137GJOKA + AErmir SheraSigurimi i objekteve publike
1388 MILAArben IsmalajCall Center
139ÇAUSHIXhevahir ÇaushiNdertim
140GOURMET & CoTheofan KazanxhiuImport eksport kafe
141DELDRoland ProfitiProdhime te ndryshme alumini dhe plastike, klinike radiologjike
1422 SSpiro SuliNdertim
143JUNGHANSYlli HysajRiparim e tregtim oresh
144BLUMARE KOMPANIHaltion VaqoAgjensi transporti detar
145DEKOLLBledar CelaProdhim, tregti koll, bojak, suva, bojra etj.
146SUCRALBAIlir KokaPaketim dhe tregti sheqeri dhe orizi
147ALB PROFESSIONALMerita NurkaKurse formimi profesional
148ALBAPELLET INTERNATIONALMassimo MariniProdhim tregti pellet, dru zjarri
1493R ALBANIAIljaz MehmetiGrumbullim
150A.L. - ASFALTAstrit VarakuNdërtim
151MONDIAL TRANSFatbardha BardhiImport-export, tregtim artikuj te ndryshem, pjekje, ambalazhim
152KASTRATI SHPKShefit KastratiImport- eksport tregti karburanti
153SELLGROUP WEARNicola SellitriProdhime konfeksione me fason
154SA-ENIS GROUPAgim MatrakuTransport kombëtar e ndërkombëtar udhetaresh
155GERTIArben HoxhaTregti materiale ndertimi
156ENHOArben HoxhaTregti materiale ndertimi
157BESNIK LIKMETABesnik LikmetaTregti me shumice dhe pakice e produkteve ushqimore
158PASTRIMI DETARIlir KaragjoziSherbime detare
159XHULJALulzim MetalliuPerpunim, tregti produkte bujqesore
160MODAG 2015Momamad AlarnaoutTregti mallra te ndryshem te industrise se veshjeve
161ALBITALIA PELLEMurat BushiTregti me shumice dhe pakice e produkteve ushqimore
162AGROHELPAlma TrunguTregti me shumice dhe pakice e produkteve ushqimore
163MR - INTERNATIONALLuljeta KucuqiProdhim perpunim lekure
164PERPARIMI SAFlamur CaushiGrumbullim perpunim, tregti skrapi
165KASTRATI & PETROLMujo MergutiTregti karburanti
166VARAKU-EShpetim VarakuPunime ndërtimi
167ALBA MACHINERYMariano MengarelliProjektimi, prodhimi, instalimi i impianteve industriale
168ALBANIAN FERRY (AFTO)Simon Alexander HarmOperim permiresim terminalit te trageteve
169PORTO ROMANO OILRobert StojaTregti me shumice e gazit dhe naftes
170SAN NIKOLLALudmilla BolloAgjensi detare spedicionere
171STIVENAndrea BozoTregti kafe
172BEGATOR SHENABegator ShenaImport-eksport tregti automjete pjese kembimi
173LEDA 2007Adrian HaznedariTransport dhe spedicioni
174VELLEZERIT KOLANikoll KolaTregti materiale ndertimi
175INTEX FIBERRedian KraliProdhime makinerish dhe mbushje dysheqesh
176ALBANIAN STEVE DORING COMPANYJens Uwe StroberNgarkim, shkarkimi i mallrave
177ALBEL SAKostandin PapaProdhim thase plastike
178WILBE MINERAL MINING INVESTMENTWilliam ChiuZbulim kerkim shfrytezim minerali kromi
179DIMEXDhimiter RrokoProdhim, tregti detergjentesh
180TEORENOrest CelaTregti imp-eksp mallra elektrike
181ALBANIAN HERBKujtim ZerePerpunim imp-eksp bimeve medicinale
182BGRArtan LukuQender tregtare, qiradhenie ambjentesh
183FATMIR KERTUSHAFatmir KertushaTregti pakice automjete te perdorura
184CIPI CONSTRUKSIONElis CipiKonstruksione metalike, prodhim, montim
185ALBA PINEQani GjiniGrumbullim, eksport te prodhimeve te dyta te pyjeve
186PIAZZAIlir HoxhallariRestorant
187DELTA CONSTRUKSIONShpëtim TikvinaProdhime betoni, ndertim
188ALBAFLEXAdnan SukajProdhim, tregti mobilje
189KAPPA OILKrenar LaskoTregti vajra lubrifikante
190PETRO BEQIRIPetro BeqiriProdhim, tregti materiale ndertimi
191KRILA COMPANYBrunilda KodraziuImport te grurit dhe te misrit
192FERRAMENTA SHAHINIBasri ShahiniImport-eksport i mallrave industriale
193GEZIM KADISIGezim KadisiProdhim, montim gipsi dekore
194EALBABashkim HasanpapajTregti artikuj ushqimore
195EURO BICAKUMirash BicakuProdhime druri
196ILIR POSTOIlir PostoSaldime inoksi
197AN METALBerton TafaniKonstruksione metalike, prodhim, montim
198IBALLA PRODPetrit TetajArtikuj bujqesore blegtoral
199TROPIKALArdjan TakajHotel, Bar, Restorant
200GERISArben Mihajtregti me shumicee mallrave industrial
201DURRES CONTAINER TERMINAL SHAMesut JanarMenaxhim operim terminalin e konteniereve
202SOKOLAJ Olizana PematiMallra te ndryshme te lendeve te para
203ALBANIAN BOTANICAL COMPANYGentian ProsekuMbjellja e rritja e bimeve me vlera ushqimore
204EXP - GE & ARAstrit MucaTregti geshtenjash
205KMSRoland JashariProdhim, tregti mishi
206FATMIR MEHMETAJFatmir MehmetajProdhim, tregti ushqime bletesh
207CLOTHES & CALIBRATIONFeim AlliuProdhim, tregtim prodhime kimike per ndertim
208GJERGJI GJERGJIGjergji GergjiProdhim, riparim mobilje kolltuqe
209AMCELLaert QendroProdhim aksesore dyer dritare
210EMS APOManfred Muller Menaxhim operim ndertim terminalesh
211INTI MODAEdlira GjuziProdhim tregti konfeksione
212BLUE EYESAntonio MonticelliProdhim, tregti konfeksione
213BEL CONTIEdmond IliaBar Restorant Hotel
214ANTON MARKUAnton MarkuPunime hekuri dhe hidraulike
215MALAJ - AAgustin MalajTransport kombetar dhe nderkombetar te mallrave
216VLLAZNIMIBardhe JakuTregti materiale ndertimi
217MILICIGjergj KolaTregti lende drusore
218SHIROKAEngjellushe ShirokaProdhim konfeksione
219DENISNdrec KolaTregti import eksport mallrash
220GREEN ALMithat DuleTregti fruta perime
221ALUFLOREriola Xheko Prodhime alukobondi 
222ARKITEKTURE & DISEGNAngelo CasoPerpunim polisteroli
223KOKARakip KokaShfrytezim e tregtim te mineraleve
224BRISELRrahim DedjaShfrytezim e tregtim te mineraleve
225ARVI Virgjil NiniVeprimtari ne fushen e hotelerise
226DMCEntela VelajAktivitet ne fushen e regjimit aktiv fason
227ARUSMichele PiazzolaQepje faqe kepucesh
228AIBA KOMPANIErjon HoxhajProdhim e tregtim vezesh
229COCOALAlba LilaVeprimtaria e rritjes se kafsheve
230ISTREFISelim IstrefiImport eksport me shumice dhe pakice mallrave te ndryshem
231RAYEduart XhepaBar Restorant Hotel
232DONIKA BENJADonika BenjaEksperte kontabel e regjistruar
233ADRIATIKA BETONArdian MukaProdhim betoni
234ALUSHI TRANSRiza AlushiTransport nderkombetar
235ADRIA FERRIESSimone ArtinariTransport detar, agjensi detare
236DUNI PORT AGENCYPamela NikoAgjensi udhetimi
237GREEN FUEL SHAIlmir AbaziProdhim i biokarburanteve
238KASTRATI SHPKShefit KastratiImp-eksp tregti me pakice te karburanteve
239REDI SHPKArdian ShtrazaAgjensi detare, spedicionere
240LEKA I.M
241ITALINOX SHQIPERIAArdian ReciTregti, perpunim, prodhim inoksi
242TRANSPED MUKA.AEnis MersiniAgjensi detare, transport dhe spedicion