Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Që Bujqësia të përparojë (2)

A ka bujqësia shqiptare produkte, në sasi dhe cilësi për t’u eksportuar, a mund të shtohen ato? Realiteti i sotëm flet për shumë mundësi, që mund të krijohen edhe në sajë të bashkëpunimit edhe me partnerë të huaj, me një vëmendje të veçantë ndaj grumbullimit, ruajtjes, perpunimit, amballazhimit, standartizimit te produkteve dhe lendeve te para. […]

Top

You Might Be Also Interested In: