Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Strukturat turistike akomoduese

Zyrtartisht deklarohet se vitet e fundit Shqipëria është konfirmuar si një destinacion turistik në ngjitje të majave të turizmit europian, duke tërhequr miliona vizitorë të huaj, trend i cili pritet të vazhdojë me të njëjtin ritëm për dekadën në vijim. Megjithatë, një nga aspektet kryesore në pritjen e turistëve, strukturat akomoduese, pra hotelet, motelet, bujtinat, […]

Lajme shkurt

Rritet numri i bizneseve që “përfitojnë” parà Zgjerimi i numrit të bizneseve të profileve të ndryshme, që përfitojnë mbështetje financiare nga buxheti i shtetit do të shkojë në 255 të tillë, në tre vitet në vijim. Ministria e Financave dhe Ekonomisë do të ketë një rritje të buxhetit deri në 65.6 miliardë lekë në 2021 […]

Innoventer

Në pesë vende të Rajonit: Shqipëri, Bullgari, Maqedoni, Greqi dhe Qipro, për herë të parë vjen një paketë dhe një kurs trajnimi inovativ, për sipërmarrjet e vogla dhe të mesme, si dhe sipërmarrjet sociale. Paketa e trajnimit për sipërmarrësit është krijuar dhe po zbatohet në pesë vendet e Rajonit në kuadër të Projektit INNOVENTER – […]

Top

You Might Be Also Interested In: