Në datat 29-31 Janar 2018 në Tel-Aviv, Izrael do të organizohet konferenca Cybertech. Cybertech ëshë një ekspozitë e rëndësishme për teknologjinë e cila u ofron pjesëmarrësve një mundësi unike dhe të veçantë për t’u njohur me inovacionet dhe zgjidhjet më të fundit të prezantuara nga komuniteti kibernetik ndërkombëtar.

 

Data: 29 – 31 Janar 2018

Për me shumë informacion vizitoni: https://www.cybertechisrael.com/program

Location: Tel-Aviv, Izrael

Leave a Reply

Loading…