Panairi IMOB do të ekspozoi edhe një herë orenditë më të bukura për shtëpi, dizenjot e brendshme dhe tendencat e mobileve globale në mes të 23 dhe 28 janarit 2018 bashkëpunim me MOSFED. IMOB ofron mundësi unike për kompanitë e mobiljeve për t’u takuar me profesionistë nga vende të ndryshme dhe për të rritur volumin e tyre të biznesit për shumë vite.

Le të zbulojmë tregun më të rëndësishëm të mobilimit në Stamboll!

 Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:

https://www.eventbrite.com/e/cnr-imob-14th-international-istanbul-furniture-fair-cnr-tickets-36517146769

Vendi:  Stamboll

Data : 23-28 Janar 2018 

Sektori:

Programi:  

22 Janar: Mbërritja

23 Janar: Takime B2B

24 Janar: Vizita në Panair

25 Janar: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit:  15 Janar 2018

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…