Agroexpo 13 është ekspozita më e madhe bujqësore dhe blegtorale e Turqisë do të mbahet nga data 1-4 Shkurt 2018 / Fuar Izmir Turqi ne të do te ekspozohen:

– Mekanizimet dhe teknologjitë bujqësore.

-Teknologjia e serrave

– Sistemet e Ujit dhe Ujitjes

– Fertilizantë

– Pesticidet Bujqësore dhe Makineritë Spërkatëse Bujqësore

– Farë, Mbjellje etj.

Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: https://www.ciftcimakinesi.com/blog/icerik/agroexpo-13uluslararasi-tarim-tarim-makineleri-hayvancilik-ve-ekipmanlari-canli-hayvan-ve-seracilik-fuari

Vendi:  Izmir

Data : 1-4 Shkurt 2018

Sektori: Degë të sektorit të Bujqësisë

Programi:  

31 Janar: Mbërritja

01 Shkurt: Pjesëmarrja në Kongresin B2B

02 Shkurt: Vizita në Panair

03 Shkurt: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 15 Janar 2018

Location: Izmir-Turqi

Leave a Reply

Loading…