Panairi ISK-SODEX 2018 është ekspozita ndërkombëtare e sistemeve të kondicionimit, ngrohjes, ajrimit, pompave, pajisjeve të trajtimit të ujit, të energjisë diellore etj.  Edicioni i ardhshëm i ISK-SODEX Istanbul do të mbahet në Qendrën e Konventës dhe Kongresit të Panairit Tüyap, më 7-10 shkurt 2018.

Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: http://www.expointurkey.org/?q=exhibitions/istanbul-buyukcekmece/isk-sodex-istanbul-2018

Vendi:  Stamboll

Data: 07-10 Shkurt 2018

Sektori: Sistemet e ngrohjes, ftohjes, ajrimit, kondicionimit, pompa, valvula, sistemet e trajtimit të ujit dhe prodhimit të  energjisë diellore.

Programi:  

06 Shkurt: Mbërritja

07 Shkurt: Takime B2B

08 Shkurt: Vizita në Panair

09 Shkurt: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 25 Janar 2018

Location: Stamboll - Turqi

Leave a Reply

Loading…