Expo Pishina 2018, një event biznesi për sektorë e pishina, sauna dhe SPA do të organizohet në Qendrën e Kongreseve dhe Kongreseve të Panairit të Tuyap midis datave 7-10 shkurt 2018. Si çdo dy vjet, Pool Expo 2018 do të organizohet njëkohësisht me më të madhin HVAC & R Ekspozita e Rajonit të Eurasia, ISK-SODEX Stamboll.Produktet dhe shërbimet e ekspozuara:Pishina, saunat, dhoma me avull, pishina. Kimikatet dhe pajisjet e testimit, sistemet e filtrimit, sistemet e dezinfektimit, materialet e veshjes së pishinave, pajisjet e ndriçimit nënujor, pishinat, ndërtimi i pishinave dhe materialet e izolimit, pajisjet e pishinave olimpike,do të jenë grupet kryesore të produkteve të Pool Expo 2018.Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: www.poolexpo.org

Vendi: Stamboll

Data: 7-10 Shkurt 2018

Sektori: Pajisje për pishina, sauna dhe SPA

Programi:  

06 Shkurt: Mbërritja

07 Shkurt: Takime B2B

08 Shkurt: Vizita në Panair

09 Shkurt: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 29 Janar 2018

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…