Në panairin e fundit tregtar, 265 ekspozues zunë vendin e tyre në sheshin e tregtisë me 16.938 metra katrorë, e cila priti mbi 103.000 vizitorë profesionistë nga Evropa Juglindore, Lindja e Mesme, Afrika Veriore, Rusia, Azia Qendrore, Turqia dhe vendet fqinje.Përveç motoçikletave dhe biçikletave, në ekspozitë u shfaqën një gamë e plotë produktesh, përfshirë helmeta, veshje mbrojtëse, syze, veshmbathje, doreza, çizme, goma, modifikime dhe kuti të performancës, lubrifikantë specialë, aditivë dhe pajisje të tjera. Modelet elektrike të biçikletave dhe të motorëve u dalluan me shumëllojshmëri më të madhe dhe karakteristika miqësore me mjedisin në një periudhë me rritjen e ndërgjegjësimit mjedisor.Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:

https://www.expointurkey.org/?q=exhibitions/istanbul-yesilkoy/motobike-istanbul-2018

Vendi: Stamboll

Data: 22-25 Shkurt 2018

Sektori: Shitë-blerjeve motoçikleta, biçikleta dhe aksesorë

Programi:  

22 Shkurt: Mbërritja

23 Shkurt: Pjesëmarrja në Kongresin B2B

24 Shkurt: Vizita në Panair

25 Shkurt: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 07 Shkurt 2018

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…