Ngjarja më e rëndësishme ekspozuese në Greqi dhe një nga ngjarjet më të rëndësishme në Evropën Juglindore, TIF, do të mbahet për herë të 83-të nga data 8 deri më 16 shtator 2018, duke shtuar një kapitull tjetër të lavdishëm në historinë e saj.
Ekstroversioni dhe dinamizmi i ekonomisë greke, bizneset në rritje në të gjithë vendin, pjesëmarrja ndërkombëtare, dhe një program shumë i pasur ngjarjesh shoqëruese përbëjnë peizazhin e TIF 83-të. Shtetet e Bashkuara janë vendi i nderuar në TIF 83 dhe inovacioni dhe teknologjia do të jenë në epiqendrën e pranisë amerikane, ndërkohë që gjatë eventit risitë e biznesit amerikan do të ekspozohen për herë të parë për publikun në Greqi dhe ndoshta edhe në Evropë.

Location: Selanik, Greqi

Leave a Reply

Loading…