“Konkursi Ndërkombëtar i Verës” i Monde Selection, i cili do të zhvillohet në 19-20 prill në Bruksel, njihet nga Bashkimi Evropian dhe organizohet nën kontrollin e Menaxhimit të Përgjithshëm, Kontrollit dhe Ndërmjetësimit të Shërbimit Federal të Ekonomisë Publike.

Gara ndërkombëtare e verës e Selection Monde është e vetmja në Belgjikë që përfiton nga përkrahja e lartë e Organizatës Ndërkombëtare të Vreshtit dhe Verës (O.I.V.) dhe është e organizuar sipas rregullave të saj.

Në këtë aktivitet pjesëmarrja është e hapur për të gjithë prodhuesit e verës, tregtarët, kultivuesit e verës, shpërndarësit, eksportuesit, importuesit nga të gjitha shtetet, të cilët duan t’i japin një shans vetes dhe produktit të tyre për të qënë konkurues me market më të mira në treg.

Data: 19-20 Prill 2018

Për të qënë pjesë e eventit dhe për më shumë informacion klikoni linkun: http://www.monde-selection.com/en/Products/Wine_Contest/International_Wine_Contest.asp

Location: Bruksel

Leave a Reply

Loading…