Zhvillohet në datat 29-31 maj 2018, panairi Vinexpo Hong Kong, i cili do të presë një numër të madh prodhuesish dhe blerësish të verës nga e gjithë bota. Ky është një nga panairet më të rëndësishëm në botë dhe ky edicion shënon përvjetorin e 20-të të organizimit të tij.

Gjithashtu, ky panair do të ofrojë mundësi të shkëlqyera bashkëpunimi mes kompanive pjesëmarrëse duke vendosur pika kontakti me partnerë potencialë dhe gjetjen e tregjeve të reja për eksport.

Nese jeni te interesuar per te marre pjese si ekspozitore apo si vizitore, ju lutemi te na kontaktoni ne adresen e-mail: info@ccidr.al

Location: Hong-Kong

Leave a Reply

Loading…