Panairi: ” Intermob 2018″
Duke qenë panairi më i rëndësishëm tregtar i industrisë së materialeve ndihmëse dhe aksesorëve të mobiljeve në Turqi, Intermob ofron një gamë të gjerë produktesh si druri dhe produktet e pylltarisë, aksesorët e mobiljeve, kimikateve, veglave prodhuese dhe pajisjeve dhe bashkon kompanitë vendase dhe ndërkombëtare që operojnë në degë të ndryshme të industrisë. Industria ndërkombëtare e aksesorëve të mobiljeve e Intermob, aksesorët, produktet e pylltarisë dhe panairi i teknologjisë së drurit do të mbahet më 13-17 tetor 2018 në Qendrën e Kongreseve dhe Panaireve “Tuyap” në Stamboll.
Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:
https://www.premierevision-istanbul.com/en/the-show/concept/
Vendi: Stamboll
Data : 13 – 17 Tetor 2018
Sektori: Mobilje
Programi:
12 Tetor: Mbërritja
13 Tetor: Takime B2B dhe Prezantim i shkurtër mbi panairin
14 Tetor: Vizita në Panair
15 Tetor: Kthimi
Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 28 Shtator 2018
Panaire në Turqi
(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)
Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në: Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll, Turqi

Leave a Reply

Loading…