Panairi: ” PREMIÈRE VISION ISTANBUL”
Lindur në vitin 2014, Première Vision Istanbul, është kthyer në qendër biznesi për zgjidhjet kreative të modës. Është një platformë tërheqëse që plotëson nevojat e të gjithë profesionistëve të modës në Evropë dhe Lindjen e Mesme. Për 3 ditë, në Qendrën e Kongresit të Stambollit, katër industri të mëdha që furnizojnë materiale dhe shërbime për industrinë globale të modës vijnë së bashku në Stamboll. 4 sektorë, 4 profesione, 1 takim. Një ofertë e plotë dhe gjithëpërfshirëse.
Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:
https://www.premierevision-istanbul.com/en/the-show/concept/
Vendi: Stamboll
Data : 10 – 12 Tetor 2018
Sektori: Modë, veshje dhe tekstile
Programi:
09 Tetor: Mbërritja
10 Tetor: Takime B2B dhe Prezantim i shkurtër mbi panairin
11 Tetor: Vizita në Panair
12 Tetor: Kthimi
Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 24 Shtator 2018
Panaire në Turqi
(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)
Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në: Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll, Turqi

Leave a Reply

Loading…