ITM është kthyer tashmë në një markë kryesore në sektorin e panaireve për Makineritë tekstile. Me vizitorë nga e gjithë bota, ai është shndërruar në panairin më të madh në Turqi dhe të 3-tin në botë i cili bashkon në Stamboll botën e Industrisë Tekstile.

Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:http://www.itmexhibition.com/en2018/

Sektori: Makineritë Tekstile

Programi:

13 Prill: Mbërritja

14 Prill: Takime B2B dhe një prezantim i shkurtër mbi Panairin

15 Prill: Vizita në Panair

16 Prill: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 30 Mars 2018

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…