Është panairi tregtar për shëndetin oral dhe dentar. Kompanitë kryesore të sektorit do të paraqesin në të produktet e fundit dhe më inovative. Vizituesit mund të gjejnë informacionet më të detajuara mbi zhvillimet më të fundit, tendencat, produktet dhe shërbimet në fusha të ndyshme të lidhura me shëndetin dentar dhe oral.

Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:https://www.tradefairdates.com/Idex-M11559/Istanbul.html

Sektori: Pajisje dhe Materiale Dentare

Programi:   11 Prill: Mbërritja

12 Prill: Takime B2B dhe një prezantim i shkurtër mbi Panairin

13 Prill: Vizita në Panair

14 Prill: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 30 Mars 2018

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…