Beauty Eurasia është eventi kryesor në lidhje me kozmetikën dhe kujdesin personal për Turqinë dhe rajonin përreth, duke tërhequr mbi 250 ekspozues dhe 7,000 vizitorë çdo vit.

Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:http://beautyeurasia.com/about-exhibition/overview

Sektori: Kozmetikë

Programi:   11 Prill: Mbërritja

12 Prill: Takime B2B dhe një prezantim i shkurtër mbi Panairin

13 Prill: Vizita në Panair

14 Prill: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 28 Mars 2018

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…