Panairi i Ndërtimit i cili zhvillohet në Bursa do të ekspozojë të gjithë inovacionet e lidhura me materialet e ndërtimit dhe do të promovojë shërbimet dhe produktet e reja të lidhura me sektorin. Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:

http://bursainsaatfuari.com/

Sektori: NdërtimProgrami:

10 Prill: Mbërritja

11 Prill: Vizita në Panair

12 Prill: Takime B2B dhe një prezantim i shkurtër mbi Panairin

13 Prill: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 30 Mars 2018

Location: Bursa - Turqi

Leave a Reply

Loading…