Ai sjell bashkë të gjithë profesionistët e rëndësishëm në sektorët e Manifakturës së Automobilave, Shpërndarjes dhe Riparimit të tyre në rajon. Paraqet mundësi të mira për të gjithë Sipërmarrjet e Vogla dhe të Mesme të cilat duan të operojnë në këtë sektor.

Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:

https://automechanika-istanbul.tr.messefrankfurt.com/istanbul/en/besucher/willkommen.html

Sektori: Automobila, Pjesë këmbimi për automobila, Shërbime për automobila, Pajisje për Pikat e Karburantit, Transportin, Ruajtjen dhe Logjistikën

Programi:

04 Prill: Mbërritja

05 Prill: Takime B2B dhe një prezantim i shkurtër mbi Panairin

06 Prill: Vizita në Panair

07 Prill: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 22 Mars 2018

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…