Pas një edicioni të dytë të suksesshëm, TEKNO HOTEL EXPO kthehet në Tiranë, Shqipëri gjatë 23-25 ​​shkurt 2018. Me mbi 2500 profesionistë nga hotele, bare dhe restorante nga e gjithë bota dhe vendi  do të jenë të pranishëm në këtë event kaq të rëndësishëm për sektorin e mikpritjes Hoteleri –Turizmit dhe jo vetëm.

Kategoritë bazë të ekspozuesve janë nga sektorët:

  • Mobilje Hotelerie
  • Pajisje profesionale për restorante
  • Bar pasticerie dhe akullore
  • Sisteme për hotele dhe restorante (Sistemi i sigurisë, ftohja sistemi, sistemi i menaxhimit, telekomunikacioni, sistemet e pishinave dhe spa etj. )
  • Sistemi profesional i pastrimitimit

Data: 23 – 25 Shkurt 2018

Për më shumë informacion vizitoni linkun: www.horealexpo.com

Location: Tirane - Shqipëri

Leave a Reply

Loading…