Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës  ju fton të merrni pjesë në Ekspozitën e parë ushqimore “FIRST BELT AND ROAD INTERNATIONAL FOOD EXPO (HONG KONG) (BRIFE), e cila do të mbahet në Hong Kong, në datat 27-29  qershor 2018. Kjo ekspozitë synon të krijojë një platformë të zhvilluar dhe profesionale për agrikulturën dhe tregëtinë në 70 vende të ndryshme të botës. Në kuadër të kësaj ekspozite, në datë 27 qershor 2018 do të mbahet edhe Samiti i parë në fushën e agroushqimoreve dhe tregtisë, ku pritet të marrin pjesë 1000 përfaqësues të lartë qeveritarë, ambasadorë, konsuj etj.

Data: 27-29 Qershor 2018
Nese jeni te interesuar per te marre pjese si ekspozitore apo si vizitore, ju lutemi te na kontaktoni deri me date 25 Janar 2018 ne adresen e-mail: info@ccidr.al

Location: Hong - Kong

Leave a Reply

Loading…