Ju informojmë se në 27 Shkurt – 1 Mars 2018 organizohet në Thessaloniki Konkursi Ndërkombëtar  i Verës. Bëjmë me dije se gjithë të interesuarit për pjesëmarrje në këtë konkurs kanë mundësi për regjistrim nga 15 Janari deri në 16 Shkurt 2018 dhe mostrat e produkteve të tyre do të pranohen nga data 8 Shkurt deri në 16 Shkurt 2018.

Data: 27 Shkurt – 1 Mars 2018

Nese jeni te interesuar per te marre pjese si ekspozitore apo si vizitore, ju lutemi te na kontaktoni ne adresen e-mail: info@ccidr.al

Shpërndaje këtë lajm
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Location: Selanik - Greqi

Leave a Reply

Loading…