Expocity Albania organizon edicionin e tretë të panairit “Food & Drink Festival 2018” në datat 9-11 Mars 2018. Panair i dedikuar industrisë së ushqimit, pijes dhe verës do të jetë i fokusuar në ruajtjen e traditës, krijimin e një platforme promovimi të zhvillimeve më të fundit të këtij sektori, duke ofruar jo vetëm një hapësirë ekspozimi por edhe aktivitete të tjera argëtuese. Ky panair ka për qëllim prezantimin e këtij tregu në nivel vendas dhe më gjerë. Tre ditët e panairit do të shoqërohen me aktivitete të ndryshme si degustime vere dhe produktesh të veçanta, show kulinarie, workshops rreth risive të sektorit te ushqimit dhe pijeve, benefitet e ushqimit organik dhe te shendetshem, si dhe oferta dhe ulje çmimesh speciale për produkte të veçanta.|
Kontakti : info@expocity.al
Për me shumë informacion vizitoni: https://calendar.al/event/food-drink-festival-2018.

Location: Tiranë, Shqipëri

Leave a Reply

Loading…