Në vetëm katër edicione të kaluara, HoReCa® është kthyer në liderin absolut për ekspozimin e kompanive të këtij segmenti në vënd, një vënd për takime eskluzive midis kompanive prodhuese apo shërbyese dhe klienteve më të mirë, qofshin grosistë apo klientë final. Në HoReCa®, kompanitë krijuan sinergji të reja, më shumë se kliente, krijuan nje të ardhme ndryshe.
Në 2018, panairit HoReCa® i bashkëngjitet PackTechExpo®, një event i përmasave ndërkombëtare me atraktivitet të lartë i cili do të ndikojë pozitivisht në rritjen e verave të pjesëmarrjes në HoReCa® 2018.
Falë fushatës promocionale që Event Market shpk ka pregatitur për HoReCa® dhe PackTechExpo® , mijëra vizitorë profesionistë nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi, do të na vizitojnë, duke e kthyer Tiranën në datat 02-04 Mars 2018, në kryeqytetin e pritjes së profesionisteve.

Për më shumë informacion vizitoni linkun: Web: http://horeca.al | Contact: info@horeca.al

Location: Tirana, Shqipëri

Leave a Reply

Loading…