Panairi, i cili do të organizohet nën përkujdesjen e Ambasadorit tonë në Kroaci, ka disa element, ku përfshihen takimet B2B, ekspozimin e produkteve shqiptare, veçanërisht ato agro-ushqimore, si dhe përfshirja e sektorit të turizmit. Panairin Viroexpo 2018, i cili do të mbahet në 23-25 shkurt 2018, në Kroaci. Ky panair është një mundësi e mirë edhe për sipërmarrësit tanë, të cilët janë të interesuar të eksportojnë në tregun kroat dhe të krijonë marrëveshje bashkëpunimi.

Për më shumë informacion vizitoni linkun:
https://www.agroklub.com/sajmovi-dogadjanja/posjetite-3-festival-maslina-u-zagrebu/35593/

Location: Zagreb, Kroaci

Leave a Reply

Loading…