‘‘Tempo Libero / Freizeit (Sport, Hobi, Auto, Pushime)‘‘ zhvillohet në Bolzano, Itali nga 28.04 deri në 01.05.18. Ky panari organizohet nga Fiera Bolzano. Pushime, natyrë, kamping, sport dhe kopshtari: Ky është panairi më popullor në rajon dhe ofron një program të gjallë për të gjithë familjen dhe shumë oferta të mëdha për të shijuar kohën më të bukur të vitit, atë të pushimeve.

Nëse janë entuziastë apo aventurierë të sportit në kohën e lirë, të gjithë do të gjejnë atë që po kërkojnë. Për këtë arsye, më shumë se 40.000 vizitorë dhe më shumë se 400 ekspozues janë të pranishëm çdo vit në qendrën e panaireve në Bolzano.

Për më shumë informacion mund të vizitoni faqen: http://www.fierabolzano.it/tempolibero/de/index.htm

Location: Bolzano, Itali

Leave a Reply

Loading…