Në Firence të Italisë, nga data 21Prill-01Maj 2018 do të zhvillohet panairi ndërkombëtar i artizanatit, një ngjarje që ka mikpritur ndër vite mjeshtrat më të rëndësishëm të historisë në një hapësirë të privilegjuar, ku tradita dhe inovacioni bashkohen për të krijuar produkte jashtëzakonisht të vlefshme të punuara me dorë. Çdo vit, këtu ju mund të admironi veprat e punëtorive antike të Firences, si dhe artizanatet e vjetra të cilat janë rizbulohen përmes itinerareve të panairit, duke ndjekur një rrugë harmonike midis rajoneve italiane dhe vendeve të të gjithë botës.

Për më shumë informacion mund të vizitoni faqen: http://www.mostraartigianato.it/en/

Location: Firenze, Itali

Leave a Reply

Loading…