Cosmofarma është një panair ndërkombëtar i Produkteve dhe Shërbimeve për Shëndetësi, Mirëqenie dhe Bukuri të cilat tregtohen nga farmacitë. Ai zhvillohet në Bolonja, Itali prej 20.04 deri 22.04.18. Për më shumë informacion mund të vizitoni faqen: http://www.cosmofarma.com/

Location: Bolonja, Itali

Leave a Reply

Loading…