SHOEXPO në Izmir është ngjarja kryesore tregtare e këtij lloji brenda Turqisë. Panairi synon që vizitorët t’i përkasin kategorisë së: tregtarëve me shumicë, zinxhirët e dyqaneve dhe dyqanet e shitjes me pakisë, si dhe shpërndarësit dhe importuesit. Ai është një pikë e rëndësishme takimi në nivele të larta të kësaj industrie, sa i përket dizajnit, teknologjisë dhe cilësisë së mallrave të ekspozuara. Me më shumë se 10,000 vizitorë nga e gjithë bota si dhe 250 ekspozues, ndër të cilët kompanitë kryesore në fushën e këpucëve, valixheve, çantave etj., të mbledhur nën një çati, ky panair ofron mundësinë për të krijuar kontakte të reja përtej kufijve të vendit , për tu bërë pjesë në partneritete të reja, për të shkëmbyer informacion, duke mbajtur kështu ritmin me tendencat e fundit të industrisë.

Location: Izmir, Turqi

Leave a Reply

Loading…