EVTEKS Istanbul është një panair ndërkombëtar mbi tekstilet për shtëpinë. Do të zhvillohet në Stamboll në datat 24-28 Prill dhe në të do të marrin pjesë importues të rëndësishëm nga e gjithë bota. Ky panair është një nga eventet më të rëndësishme të kësaj industrie për shkak të cilësisë dhe nivelit të pjesmarrësve, numrit të madh të produkteve të ekspozuara dhe pjesmarrjes së shumë ekspozuesëve ndërkombëtarë.

Shpërndaje këtë lajm
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…