Në datat 24-27 Prill zhvillohet në Gaziantep të Turqisë një panair ndërkombëtar për tapete dhe veshjeve për dysheme dhe është i hapur vetëm për vizitorët tregtarë. Qëllimi i ekspozitës është që t’i japë industrisë së qilimave dhe veshjeve për dysheme një hov të ri zhvillimi dhe të rrisë volumin e tyre të tregtimit. Në të ekspozohen jo vetëm inovacionet e kësaj industrie, por edhe dizajne dhe materiale të reja e kreative. Me pjesmarrje jo vetëm të prodhuesëve turq, por edhe të liderave ndërkombëtare të fushës, në këtë panair ekspozohen gjithashtu edhe pajisje, veglat dhe teknikat më të fundit në prodhimin dhe instalimin e veshjeve për dyshemenë.

Shpërndaje këtë lajm
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Location: Gaziantep, Turqi

Leave a Reply

Loading…