Në datat 19-21 Prill zhvillohet në Izmir të Turqisë panairi Bussworld, panair ndërkombëtar për industrinë e autobusëve dhe aksesorëve të tyre. Vizitorët mund të marrin pjesë gjithashtu në një sërë seminaresh ku trajtohen tema të veçanta si: mundësitë e sotme në lidhje me transportin, turizmin ose aspektet e sigurisë. Busworld Turqia ofron një mundësi të mirë për të krijuar kontakte dhe bashkëpunim me kompani të fushës dhe për t’u njohur me zhvillimet e fundit të këtij sektori.

Shpërndaje këtë lajm
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Location: Izmir, Turqi

Leave a Reply

Loading…