Në datat 27-29 Prill në Expocity Albania organizohet Panairi ‘’Agro-Tech Expo & Conference’’. Me mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, në këtë panair shoqata dhe ndërmarrje të ndryshme do të ekspozojnë shërbimet dhe produktet e tyre në fushën e makinerive dhe teknologjive të reja të prodhimit bujqësor.

Shpërndaje këtë lajm
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Location: Tiranë - Shqipëri

Leave a Reply

Loading…