Në këtë panair do të marrin pjesë firma përfaqësuese të sektorit të Ushqimeve dhe Pijeve. Ky panair është Ekspozita Ndërkombëtare e Produkteve Ushqimore dhe teknologjive në proceset e përpunimit të tyre. Me mbi 300 ekspozues çdo vit, ai bashkon prodhuesit dhe markat vendase dhe ndërkombëtare. Ngjarja u ofron ekspozuesve një platformë të paçmuar për të ndarë produktet e tyre dhe për të zhvilluar dhe rritur biznesin e tyre në 25.000 m².

 

Sektori: Ushqim dhe Pije

Programi:

04 Shtator: Mbërritja

05 Shtator: Takime B2B dhe Prezantim i shkurtër mbi panairin

06 Shtator: Vizitë në Panair

07 Shtator: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 20 Gusht  2018

Location: Stamboll, Turqi

Leave a Reply

Loading…