Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Dëmet nga tërmeti, Dhoma e Tregtisë së Durrësit kërkon pezullimin e taksave dhe rimbursimin e TVSH

Tërmeti i datës 26 nëntor përveçse ka krijuar një emergjence në popullatën e zonave të prekura sidomos në Durrës e ka vënë biznesin një gjendje të vështirë që po vë në dyshim ekzistencën në të ardhmen. Për të parandaluar pasojat afatgjatë në dëm të ekonomisë së Durrësit por edhe ekonomisë në gjithë vendit, Kryetari i […]

Masat emergjente që duhen të ndërmerren per përmirësimin e gjëndjes në të cilën ndodhen bizneset e Qarkut Durrës të prekura nga tërmeti i datës 26 Nëntor 2019

Mbi masat emergjente që duhen të ndërmerren me qëllim përmirësimin e gjëndjes në të cilën ndodhen bizneset e Qarkut Durrës të prekura nga tërmeti i datës 26 Nëntor 2019. Në datën 6 Dhjetor 2019 në ambjentet e Hotel ARVI, Durrës, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës zhvilloi mbledhjen e jashtëzakonshme të Asamblesë së Dhomës , […]

NJOFTIM PËR SHTYP

Mbi masat emergjente që duhen të ndërmerren me qëllim përmirësimin e gjëndjes në të cilën ndodhen bizneset e Qarkut Durrës të prekura nga tërmeti i datës 26 Nëntor 2019 Në datën 6 Dhjetor 2019 në ambjentet e Hotel ARVI, Durrës,  Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës zhvilloi mbledhjen e jashtëzakonshme të Asamblesë së Dhomës , […]

Njoftim për shtyp !

Sot në ambjentet e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës u zhvillua mbledhja e Kryesisë se Dhomës, marrë shkas nga situata e jashtëzakonshme e shkaktuar nga tërmeti i 26 Nëntorit. Tërmeti i datës 26 ishte vërtet shumë i fortë dhe dëmet që shkaktoi të jashtëzakonshme si në njerëz dhe biznese. Patjetër edhe sfida e përballimit të […]

NDIHME SOLIDARITETI PER TE PREKURIT NGA TERMETI

Të nderuar miq dhe bashkëpunëtorë, Para së gjithash urojmë që situata e krijuar nga tërmetet e këtyre ditëve të mos ketë ndikuar në familjet dhe bizneset tuaja. Fatkeqësisht, 51 njerëz humbën jetën dhe më shumë se 600 njerëz u plagosën dhe vuajnë nga kjo situatë e rëndë. Dëmet material kanë qenë të mëdha dhe shumë njerëz […]

Njoftim !

Të nderuar Kontabilistë/ Biznese, Përfitojmë nga rasti për t´ju uruar mbarësi dhe rritje për biznesin tuaj. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës ka nderin t´ju ftojë të merrni pjesë në Seminarin me temë: “ Ligji për Faturën dhe Sistemin e Monitorimit të Qarkullimit dhe Ligji per Sigurinë dhe Shëndetin në punë” Seminari do të zhvillohet […]

Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës, me Dhomën Ekonomike të Federatës së Bosnje-Hercegovinës

Në datën 20.11.2019, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës e Përfaqësuar nga Kryetari i saj Z. Alban Isteri dhe Dhoma e Ekonomisë së Federatës së Bosnje – Hercegovinës e përfaqësuar nga Presidenti i saj Doc. Dr. sc Marko Šantič, firmosën një memorandum bashkëpunimi.  Të dyja Dhomat ( Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë  Durrës dhe Dhoma […]

Takim në kuadër të iniciativës AI – NURECC

Në datën 19.11.2019 Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës, u përfaqësua nga Znj. Brizida Hoxha (Sekretare e Përgjithshme e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës) dhe Znj. Erida Mane (Koordinatore e Kryetarit dhe Përgjegjëse për Marrëdhëniet Ndërkombëtare dhe Projektet) në Forumin e të rinjve të rajonit Adriatiko-Jonian, të organizuar në Europe House, Tiranë.Ky event u […]

Top

You Might Be Also Interested In: