Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës, me Dhomën Ekonomike të Federatës së Bosnje-Hercegovinës

Në datën 20.11.2019, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës e Përfaqësuar nga Kryetari i saj Z. Alban Isteri dhe Dhoma e Ekonomisë së Federatës së Bosnje – Hercegovinës e përfaqësuar nga Presidenti i saj Doc. Dr. sc Marko Šantič, firmosën një memorandum bashkëpunimi.  Të dyja Dhomat ( Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë  Durrës dhe Dhoma […]

Takim në kuadër të iniciativës AI – NURECC

Në datën 19.11.2019 Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës, u përfaqësua nga Znj. Brizida Hoxha (Sekretare e Përgjithshme e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës) dhe Znj. Erida Mane (Koordinatore e Kryetarit dhe Përgjegjëse për Marrëdhëniet Ndërkombëtare dhe Projektet) në Forumin e të rinjve të rajonit Adriatiko-Jonian, të organizuar në Europe House, Tiranë.Ky event u […]

Ftesë – Panairi Ndërkombetar i Tiranës – Data 23-26 Nëntor 2019 -Pallati i Kongreseve, Tiranë

Dhoma e Tregëtisë dhe Industrisë Durrës njofton bizneset se në datat 23 – 26 Nëntor 2019, do të organizohet në Tiranë, Panairi Ndërkombëtar i Tiranës. Evenimenti vjen i formësuar me prurje dhe strategji të reja qasjesh të sipërmarrësve dhe enteve shtetërore ndërkombëtare ndaj tregjeve shqiptare, etnoshqiptare dhe atyre të Ballkanit Perëndimor. Panairi Ndërkombëtar i Tiranës, mirëpret ekspozues nga Ballkani Perëndimor, […]

Në datë 11.11.2019, Zoti Lulzim Basha zhvilloi një takim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës.

Në këtë takim u diskutuan një sërë problematikash të cilat prekin bizneset e këtij qyteti, ndër të cilat u përmendën: përqindja e lartë e tatimit mbi dividentin (aktualisht në vlerën 15%), tatimi mbi fitimin po në të njëjtën shifër, çmimi i lartë i naftës, etj.Në vijueshmëri Zoti Basha dha premtime lidhur me përmirësimin e klimës […]

Kreu i Dhomës së Tregtisë, Alban Isteri: Bizneset në Durrës kanë dhënë alarmin për mungesën e punonjësve

Përkeqësim i klimës së të bërit biznes. Konkluzioni del nga sondazhet e bëra nga Shoqata e Investitorëve të huaj (FIAA), sipas të cilave, biznesi vlerëson me 39 pikë performancën në 6-mujorin e parë, ku 0 pikë është performanca më e ulët dhe 100 pikë performanca më e lartë. Nëse vitet e kaluara ishte korrupsioni që […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës merr pjesë në mbledhjen e Bordit Drejtues të Forumit Adriatiko-Jonian

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës duke qenë në Bordin Drejtues të Forumit AIC vazhdon të përfaqësojë në mënyrë aktive Shqipërinë në Forumin e Dhomave të Tregtisë të Adriatikut dhe Jonit. Në këtë Forum marin pjesë gati 40 Dhoma Tregtie nga tetë vende të pellgut të Adriatikut dhe Jonit, si: Italia, Sllovenia, Greqia, Kroacia, Mali […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës merr pjesë në takimin me ANDREA BOCELLI FOUNDATION

Me datë 26 Qershor 2019, Kryetari i Dhomës Z. Alban Isteri dhe Sekretaria e Dhomës Znj.Brizida Hoxha morën pjesë në takimin e organizuar nga Fondacioni Andrea Bocelli –ABF në bashkëpunim me Fondacionin Marche dhe ECAPITAL CULTURE-Adriatic Start-up School i cili u zhvillua në Muccia- Ancona- Itali. Gjatë fjalës së tij Andrea Bocelli theksoi qëllimin e […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës merr pjesë në takimin në kuadër të Projektit “iBLUE”

Me datë 18-19 Qershor 2019, në kuadër të këtij Projekti, Kryetari i Dhomes z. Alban Isteri  dhe Koordinatori i projektit z. Ilir Rembeci morën pjese në takimin e rradhës të partnerëve të Projektit “iBLUE”, i cili u zhvillua në Lisbonë, Portugali. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës është partnere në “iBLUE” ,projekt i programit Interreg- […]

Top

You Might Be Also Interested In: