Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Kolazh për energjinë

Shqipëri-Kosovë për energjinë elektrike Gazeta ka shkruar vazhdimisht për energjinë elektrike dhe sidomos për disa handikape, të cilat lidhen me çmimin e energjisë dhe kostot që përcaktojnë këtë çmim. Një forum i dytë ndërkombëtar, i mbajtur në mes të muajit qershor në Prishtinë, na shtyu t’i rikthehemi kësaj teme që prek seriozisht sipërmarrjet shqiptare dhe […]

Skemë e TVSH vetëm për TAP?!

Një propozim i ri i Qeverisë për sa i përket skemës së TVSH-së është tashmë në axhendën e Kuvendit të Shqipërisë. Propozimi ka lidhje me projektin TAP. Propozimi i ri synon të kombinojë sistemin e autofaturimit me sistemit tradicional të aplikimit të TVSH-së. Duke marrë në konsideratë jo vetëm rimbursimin e përshpejtuar të TVSH-së për […]

Lajme shkurt

• Qeveria shqiptare “humbet” transparencën Transparenca e qeverisë shqiptare është përkeqësuar këtë vit në krahasim me atë të kaluarin, jo vetëm me veten por edhe me fqinjët e tjerë rajonal. Në këtë përfundim arrin indeksi i transparencës për 2018-ën nga Instituti Metamorphosis. Vendi ynë renditet i katërti ndër 6 vendet e Ballkanit Perëndimor. Bosnje Hercegovina […]

Top

You Might Be Also Interested In: