Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Forumi “Sfidat dhe mundësitë”, Shqipëri -Mali i Zi

Provomovimi i marrëdhënieve ekonomike midis dy vendeve, nismat pozitive dypalëshe për nxitjen e bashkëpunimit afatgjatë në fushën e tregtisë dhe rritjes së investimeve. Ky ishte, sipas Znj. Ines Muçostepa, lajtmotivi i forumit biznesor Shqipëri – Mali i Zi me temë “Sfidat dhe Mundësitë”, i cili i zhvilloi punimet këtë fillim korriku në qytetin e Shkodrës. […]

Nga veprimtaria e Portit

Infopoint për turistët me kroçera dhe 75 çadra mirëseardhjeje në port Një pikë informacioni për udhëtarët e kroçerave dhe jahteve do të funksionojë gjatë gjithë sezonit turistik në portin e Durrësit. Gjithçka është instaluar sot pasdite në sheshin pranë Drejtorisë Ekzekutive të APD, në kuadër të një projekti që mbështetet nga Ministria e Turizmit dhe […]

Top

You Might Be Also Interested In: