Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Kreu i Dhomës së Tregtisë, Alban Isteri: Bizneset në Durrës kanë dhënë alarmin për mungesën e punonjësve

Përkeqësim i klimës së të bërit biznes. Konkluzioni del nga sondazhet e bëra nga Shoqata e Investitorëve të huaj (FIAA), sipas të cilave, biznesi vlerëson me 39 pikë performancën në 6-mujorin e parë, ku 0 pikë është performanca më e ulët dhe 100 pikë performanca më e lartë. Nëse vitet e kaluara ishte korrupsioni që […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës merr pjesë në mbledhjen e Bordit Drejtues të Forumit Adriatiko-Jonian

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës duke qenë në Bordin Drejtues të Forumit AIC vazhdon të përfaqësojë në mënyrë aktive Shqipërinë në Forumin e Dhomave të Tregtisë të Adriatikut dhe Jonit. Në këtë Forum marin pjesë gati 40 Dhoma Tregtie nga tetë vende të pellgut të Adriatikut dhe Jonit, si: Italia, Sllovenia, Greqia, Kroacia, Mali […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës merr pjesë në takimin me ANDREA BOCELLI FOUNDATION

Me datë 26 Qershor 2019, Kryetari i Dhomës Z. Alban Isteri dhe Sekretaria e Dhomës Znj.Brizida Hoxha morën pjesë në takimin e organizuar nga Fondacioni Andrea Bocelli –ABF në bashkëpunim me Fondacionin Marche dhe ECAPITAL CULTURE-Adriatic Start-up School i cili u zhvillua në Muccia- Ancona- Itali. Gjatë fjalës së tij Andrea Bocelli theksoi qëllimin e […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës merr pjesë në takimin në kuadër të Projektit “iBLUE”

Me datë 18-19 Qershor 2019, në kuadër të këtij Projekti, Kryetari i Dhomes z. Alban Isteri  dhe Koordinatori i projektit z. Ilir Rembeci morën pjese në takimin e rradhës të partnerëve të Projektit “iBLUE”, i cili u zhvillua në Lisbonë, Portugali. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës është partnere në “iBLUE” ,projekt i programit Interreg- […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrise Durrës marrëveshje me UAMD

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë dhe Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës nënshkruan një Marrëveshje bashkëpunimi me qëllim zhvillimin e bashkëpunimit akademik dhe promovimin e mirëkuptimit mes dy Institucioneve. Marrëveshja e nënshkruar nga Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Z. Alban Isteri dhe Rektori i Universitetit, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski, ranë dakord që të dy […]

SEMINAR MBI INOVACIONIN NË NDËRMARRJET E VOGLA DHE TË MESME

Më datë  30 Maj 2019,  Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës në bashkëpunim me Universitetin Europian të Tiranës dhe  Institutin Europian Pashko organizuan  një seminar informues në  kuadër të Projektit Innoplatform, të financuar nga Interreg Balkan-Med Program. Qëllimi i këtij projekti është që të nxisë inovacionin në Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme në Rajon […]

Kordinator i Kryetarit dhe Përgjegjës për Marrëdhëniet Ndërkombetare dhe Projektet

TITULLI I PUNËS: Kordinator I Kryetarit dhe Përgjegjës për Marrëdhëniet Ndërkombetare dhe Projektet A. PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT 1. Koordinimi i marrëdhënieve të Kryetarit me të tretët, nëpërmjet: Marrjes në dorëzim dhe përcjelljes së korrespondencës së Dhomës (postë, tel, fax, e-mail) Ndjekjes së kërkesave dhe porosive që përmban korrespondenca e ardhur, duke ia kaluar atë degëve […]

NJOFTIM PЁR ZGJEDHJET E REJA NЁ DHOMЁN E TREGTISЁ DHE INDUSTRISЁ DURRЁS

►Në bazë të: Ligjit Nr. 9640, datë 09.11.2006, “Për Dhomat e Tregtisë dhe Industrisë”, i ndryshuar me Ligjin Nr. 9897, Udhëzimit të Ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes Nr. 2008, datë 12.03.2015 “Për zgjedhjet në Dhomat e Tregtisë dhe Industrisë dhe Bashkimin e Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë”,  Zgjedhjet e reja të Asamblesë së Dhomës u zhvilluan të martën, […]

Top

You Might Be Also Interested In: