Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Çmimi i energjisë, në errësirë të plotë

Në prag të daljes në tregun e lirë të rreth 71 bizneseve (të nivelit 35kv), vetëm 3 ditë para fundit të vitit, pa organizuar asnjë dëgjesë publike dhe në padijeninë e plotë të çdo të interesuari, ERE ka marrë vendimet e veta për tarifat dhe çmimet e energjisë elektrike për vitin 2018. Në fakt, nuk […]

Dhoma 2018

Analiza e performancës gjatë vitit të kaluar dhe plan koncepti i veprimtarisë si dhe perspektivat e Dhomës për këtë vit kanë qenë objektivat kryesore të mbledhjes së Asamblesë, zhvilluar javën e fundit të vitit që lamë pas. Gjatë vitit 2017 Dhoma arriti të ketë vetëm 296 antarë, biznese vullnetare që e mbështesin financiarisht atë dhe […]

Top

You Might Be Also Interested In: