Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Lajme shkurt

Koncesioni për shërbimet detare, kërkohet anulim në gjykatë Koncesioni për shërbimet detare, i shpallur nga ish-Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës dhe i mbyllur me një ofertë fituese prej 238 milionë lekësh të kompanisë Anijet e Shërbimit Detar, ka përfunduar në Gjykatën Administrative të Apelit. Romano Port sh.a, e cila kundërshtoi procedurën qysh në fillimet e […]

OSHEE ndahet në tri pjesë, po çmimi?

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka lajmëruar se Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike pritet të ndahet në tre kompani, sipas kornizës ligjore të miratuar që përfshin modelin e ri të tregut. Tre kompanitë e krijuara do të jenë: OSHEE, Operatori i Sistemit të Shpërndarjes dhe Furnizuesi i Shërbimit Universal dhe së treti. Detyra për […]

Top

You Might Be Also Interested In: