Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Mbështetja e vërtetë për bujqësinë biologjike

Edhe një herë në intervistë me Prof. Ass. Dr. Enver Isufi, si e gjykon ai mbështetjen financiare të shtetit ndaj bujqësisë biologjike. Me fjalë të kuptueshme për të gjithë, ai shpjegon: “Ç´është bujqësia biologjike dhe ku ndryshon ajo nga sistemet e tjera të bujqësisë? “Bujqësia biologjike është ai sistem bujqësie, i cili përdor inpute (plehra, […]

Porti Detar

Thjeshtimi i proçedurave për udhëtarët e automjetet me tragete: kryefjala e Takimit të parë mes drejtuesve të porteve të Durrësit dhe Barit Drejtori i APD, Artjan Qirici; Presidenti i ASP MAM, Ugo Patroni Griffi dhe Adrian Haskaj, Konsull i Pergjithshëm i Shqipërisë në Bari Shkurtimi i kohës së shërbimit dhe thjeshtimi i proçedurave portuale për […]

Interreg Med dhe turizmi

Dy projekte kushtuar dy tipeve të reja të turizmit, atij të sektorit të jahteve dhe atij të peshkimit turistik po mbështeten tashmë në Durrës nga programi Interreg Med i Bashkimit Europian. Projekti i parë, i titulluar iBLUE, po zbatohet nga Dhoma e tregtisë dhe Industrisë Durrës, me partnerë nga Italia, Kroacia (2), Franca, Spanja (2), […]

Top

You Might Be Also Interested In: